Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/whiskyfo/jrdata.se/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
Om oss | JR Data
Välj en sida

Vi är din lokala IT resurs

Vi har mer än 17 års erfarenhet inom IT branschen – det är din trygghet och garanti för ett tryggt omhändertagande från oss!
OM OSS

IT KONSULTER SEDAN 2001

Vi är experter inom IT, och har mer än 17 års erfarenhet inom IT branschen. Vi brukar säga att vi älskar webben, och älskar att ta hand om din IT miljö. För det är så det skall kännas när du anlitar oss, att vi anstränger oss lite mer än vad som är vanligt.

Jenz Rönnow Data AB, eller JR Data som vi själva kallar oss, är ett företag med hög serviceanda. Vårt kontor finns i Trelleborg, och vi riktar oss främst till små och medelstora företag i öresundsregionen.

Reparation av bärbara och stationära datorer

Underhåll av datorer- och servermiljöer

Återskapning av data samt backuptjänster

Nätverk, VPN och WIFI installationer

Molntjänster, drift och underhåll

Webb och Systemutveckling

%

kvalitet

års erfarenhet

Kodrader skrivna

TRYGGHET

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

Vår vision

Vår vision är att leverera smarta system och tjänster som besparar våra kunder både tid och pengar. Vi lägger ribban högt – för vi vill hela tiden bli bättre, smartare och aldrig slutas utvecklas. Samtidigt vill vi hålla konkurrenskraftiga priser och använda den senaste tekniken i de uppdrag vi åtar oss.

 

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag styrs av dig som kund. Vi definierar tillsammans vad som skall ingå i en leverans eller tjänst. De uppdrag vi åtar oss tar vi alltid på största allvar. Känner vi att vi inte kan leverera ett uppdrag med högsta kvalitét, tackar vi hellre nej.

 

Vårt mål

Vårt mål är att fortsätta ha nöjda kunder och att alltid leverera enligt den tidplan vi kommit överens om. Målet är också att hela tiden ompröva vår vision, och säkerställa att den kan omsättas till verkligheten. När du som kund är nöjd – då är vi i mål.

Du sparar tid

Konkurrenskraftiga priser

Högsta kvalitét

Vi levererar i tid

Nöjda kunder

Vi finns här för dig!

Kontor

Johan Kocksgatan 42
23153 Trelleborg

Öppettider

M-F: 08.00 – 17.00
L-S: Stängt

Ring oss

0410 – 444 99